A-laget

Info før Moss FK

Sesongens tredje og siste byderby sparkes i gang lørdag klokken 14:00 på Melløs.

Seieren mot Oppsal kom som et resultat av tålmodighet og innsats på treningsfeltet over tid. Denne gang stemte mye av det vi har trent på. I tillegg fikk vi betalt for noen mindre justeringer i vårt spill. Som nevnt tidligere har vi siden etter sommerferien prestert godt på trening. Det samme har også vært tilfelle denne uken.

Moss FK er så langt det eneste laget vi har møtt hvor vi har vært sjanseløse. Seriekampen på Bellevue ble en heller trist affære for vår del. Imidlertid er det verdt å nevne at cupkampen to uker tidligere endte 2-2. En bekreftelse om at ting kan snu fort i fotballens verden.

De gule og sorte har så langt innfridd favorittstempelet. Foruten noen få feilskjær så har de vært bunnsolide. De rår over en meget solid spillerstall og tabellplasseringen er som forventet.

Lørdagens motstandere kjenner hverandre godt og mest ventelig blir det ikke fullt av overraskelser hos noen av lagene. Hjemmelaget er skyhøye favoritter, men som nevnt kan hva som helst skje i en fotballkamp. Får vi se det samme engasjementet og trøkket fra våre spillere som vi så forrige lørdag mot Oppsal, er mulighetene for poeng tilstede.

Mannskapsmessig har vi flere å velge mellom enn for en uke siden. Mohamed Saleban er tilbake etter sin ankelskade. Henning Johannessen som var ventet ute i 4-6 uker med strekk er på mirakuløst vis skadefri. Vi tar imidlertid ingen sjanser. Derfor er ikke Henning med i troppen. Ventelig er han klar mot Holmen. Videre er også Jørgen Lindum Røine tilbake etter at han ikke var disponibel mot Oppsal. Marius Christensen (ute resten av sesongen) og Christoffer Hjelkrem (lyske) må dessverre se kampen fra sidelinjen.

Troppen finner dere her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6653791

Moss FK har vært flinke til å promotere kampen. Det er gratis inngang og til og med en gratis pølse eller to. Vi håper derfor så mange som mulig tar seg bryet med å ta turen til Melløs for å heie på sine respektive lag. Et fint vorspiel er det også med tanke på det som skjer i sentrum på kveldstid.

Vær profetene melder ellers om perfekte spilleforhold for både publikum og spillere.

Vel møtt!