Yngres avdeling

Adidas Cup 2017

Sprints G13 lag til finalehelgen etter sterk kvartfinaleseier mot Oppegård.

Sprint-Jeløy 2004 klare for semifinalen i Adidas-cup (uoffisielt Norges mesterskap for ungdom).

Sprint-Jeløy tok en imponerende 3-0 seier mot Oppegård i en meget fartsfylt og god fotballkamp. Sprint spilte årsbeste når det gjaldt som mest. Det var to ballsikre og spillende lag som møttes på Bellevue.

Sprint tok ledelsen 1-0 etter en retur på et godt skudd fra kort hold. Målet ble satt inn av Holger Lind.. Sprint misset straffe i slutten av 1.omgang  og gikk til pause med 1-0. Sprint fortsatt med aggressivt spill og høyt press noe som ga resulter. 2-0 ble satt inn av Lucas Nilsson og 3-0 av Leo Thobru. Etter dette bølget spillet frem og tilbake, men endte med en solid 3-0 seier. Hele laget gjorde en glimrende innsats og ble bra coachet av trenerne Haakon Haslerud og Håkon Johansen.

Nå er de klare for finale-helgen 22.-24-september på Gjøvik.

I Adidas-cup har 2004 gutta spilt flott fotball og slått ut Gruner, Klemetsrud, Konnerud, Ski og nå Oppegård.

Nå venter enda tøffere motstandere. Semifinalene blir trukket 10.september. De kan møte vinneren av:

Fyllingsdalen-Randasund

Lyn-Odd

Gjelleråsen-Ullensaker/Kisa

Dagen etter stilte 18 stk. 2004 spillere opp i Christian Fredrik løpet 5.4km. Flott innsats der også.