Akademiet

Sprint-Akademiet GET høst 2017

Hei,

Da starter vi opp akademitrening mandag 28/8! Treningen er fra kl 15.00 til kl 16.40 alle dager.

Høstsemesteret varer fra uke 35 til uke 51, (fredag 22. desember)

Oppstart blir såpass sent i august pga usikkerhet rundt omgjøringen på Bellevue og bruken av bane. Vi vil i uke 35 kjøre barna ned til Refsnesbanen og holde treningene der så lenge arbeidene pågår på Bellevue (ca 4-5 uker)

Vi håper å se gamle og nye spillere på vårt akademi og ser frem til å starte opp igjen aktiviteten. Du velger selv hvilke dager og hvor mange dager. Det vil være mulig å være på klubbhuset fra kl 12.00 med leksehjelp og diverse spill og leker – med instruktør tilstede. Treningstiden vil være fra kl 15.00 til 16.30, og vi frakter barna fra Bellevue ned til Refsnesbanen før treningen skal starte. Ungene må hentes på Refsnesbanen innen kl. 16.40.

Påmelding, både av de barna som deltok i vårsemesteret og nye barn, gjøres til .

Vi sees! 🙂

Med hilsen

Akademiansvarlig, Roar Jensen