A-laget

Info før Oppsal

Lørdag kommer topplaget Oppsal på besøk. Avspark er klokken 16:00.

Til tross for en forholdsvis god prestasjon mot Ullern endte det med tap 2-1.

Vi håper at vi tar med oss alt det som var bra i den kampen til morgendagens oppgjør.

Nok en gang har vi jobbet hardt både på og utenfor trening for å forbedre oss. Mer nyansert så hadde vi gode treninger tirsdag og onsdag. Gårsdagen var av mer variabel art. Utenfor banen har vi sett diverse video klipp fra Ullern- kampen, både individuelt og som lag.

Lørdagens motstander har så langt vist seg som et meget solid lag. De har plukket jevnt og trutt med seire og ligger for tiden på en fin-fin 3. plass. Dette med like mange poeng som Ørn Horten som innehar 2. plassen på tabellen. Disse to lagene ligger fem poeng bak Moss. Med andre ord er det en viktig kamp for både oss og Oppsal.

Som vi har vist i de fleste kampene har vi vært toneangivende i banespillet. Der hvor skoen har trykket for oss er der hvor kampene avgjøres. I den fasen har vi ikke vært gode. Det samme gjaldt forøvrig i det motsatte oppgjøret hvor vi tapte 1-0.

Vi håper og tror igjen at vi finner løsningen til lørdag.

Mannskapsmessig har vi nå dessverre noen flere på skadelisten. To av disse er av lengre varighet.

Henning Johannessen har fått konstatert strekk på baksiden av låret. Den oppsto på en av våre store sjanser mot Ullern. I skuddøyeblikket smalt det bak låret. Henning er dessverre ute i 3-6 uker. Marius Christensen er det enda dårligere stilt med. Han er ute resten av sesongen med en alvorlig skulderskade. Mohammed Saleban har deltatt på trening denne uken, men ankelen er dessverre ikke helt klar for kamp. Christopher Hjelkrem er fortsatt ute på grunn av problemer med lysken. Jørgen Lindum Røine er også fraværende av skolemessige årsaker.

Gledelig er det imidlertid at Markus Jensen er med igjen etter et lengre opphold på sidelinjen.

Som vanlig gleder vi oss til kamp og håper du gjør det samme.

Troppen(e) finner dere her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6653781