A-laget

Info før Ås

Fredag går turen til Ås. Kampstart er satt til klokken 19:00.

Med seier mot Borgen sist lørdag har vi fått en fin start på sesongen. Når det er sagt jobber vi hardt hver uke for å bli bedre.

Kampen mot Ås blir vår niende kamp mot 4. divisjon motstand siden januar. Så langt har vi ennå ikke tapt mot lag fra samme nivå. Dette har gitt oss god selvtillit i kamper mot lag på dette nivået.

Resultater mot 4. div motstand siden januar:

Treningskamper:

Rakkestad 2-1

Nesodden 4-1

Nordstrand 2-1

Herstedøster 2-1

Obligatoriske kamper:

Borgar (NM) 3-0

FFK 2 (Serie) 1-1

Idd (serie) 7-3

Borgen (serie) 1-0.

Fredagens motstander har også fått en fin start på sesongen. Så langt har det blitt 0-2 mot Rakkestad, 4-1 mot Askim og sist tok de et sterkt poeng på bortebane mot Kråkerøy 2. I tillegg er de vanskelig å hamle opp med på deres utdaterte kunstgress. Vi er derimot godt forberedt på hva som venter oss og skal gjøre det vi kan for å ta med seieren hjem til Bellevue.

Når det gjelder skadesituasjonen er den nå noe mer lystig. Sander Aune Braathe og Petter Kobberstad er friskmeldt etter en lengre periode på sidelinjen. Aleksander Braun Andresen er også tilbake etter å ha stått over kampene mot Idd og Borgen. I skrivende stund er det kun Jørgen Lindum Røine som er helt ute. Resterende er i trening, men enkelte som over tid har vært ute med skader må bygge seg opp sakte men sikkert.

VI håper at flere tar turen til Ås for å heie frem våre gutter.

Vel møtt!