Sportsklubben
Sprint-Jeløy

Sprint-Jeløy gjør øya til et bedre sted å bo

Klubben ble startet i 1926 og er i dag distriktets største fotballklubb med over 500 aktive medlemmer. I sesongen 2012 vil vi være den største klubben i Østfold fylke med ca 40 påmeldte lag.

Takket være frivillighet og støtte fra personer og bedrifter i lokalmiljøet, har klubben et tilbud til alle som vil spille fotball uavhengig av alder og nivå – fra 7-åringer til senior. Sprint-Jeløy er tuftet på bredde, miljø og toppsatsing.

Yngres avdeling

Det er i dag over 40 lag i Sprint-Jeløys yngres avdeling. Disse lagene har til sammen over 100 timer med organisert trening i uken! I tillegg kommer kamper og turneringer. Som støttemedlem bidrar du til å opprettholde dette aktivitetsnivået. I tillegg bidrar du til viktig verdibygging i lokalsamfunnet.

Senioravdeling

Sprint-Jeløy har i 2015 både et lag i 2. divisjon, 4. divisjon, 5. divisjon og 7. divisjon. I tillegg har vi to juniorlag.

Arrangementer

Klubben arrangerer to innendørscuper (jentecup i januar og guttecup i mars, DnBNOR Cupene)og fotballskolen om sommeren. Høsten 2014 startet vi også med Get Sprintakademiet på kunstgresset på Bellevue.

Gothia Cup

Siden 2008 har Yngres avdeling dratt samlet til Gothia Cup i Gøteborg. De har bodd, spist og spilt innledende kamper i Kungsbacka sør for Gøteborg. I 2014 representerte Sprint Norge under åpningsseremonien på Nya Ullevi. I 2015 har Sprint med 10 lag.

Damegruppa

har holdt det gående i over 56 år, og har gjort en formidabel innsats gjennom alle disse årene. Representanter fra damegruppa er alltid til stede når noe skjer, enten i kiosken eller andre steder på Bellevue.

Old boys

Dette er en gjeng seniormedlemmer som arbeider for trivsel, sportslig fremgang og støttetiltak. Sammen med damegruppa er dette selve limet i klubben. Både old boys og damegruppa ønsker flere medlemmer.

Amfi-banen

Høsten 2005 kunne vi endelig ta første avspark på den nye kunstgressbanen på Refsnes. Banen kan brukes hele året og har bedret kapasiteten og treningsforholdene betraktelig.

Bellevue

Vår storstue ble i 2014 ferdigstilt med kunstgress på en 7er og en 11er bane med undervarme.

{side_bilder} {/side_bilder}