Sportsklubben
Sprint-Jeløy

Sprint-Jeløy gjør øya til et bedre sted å bo

Klubben ble startet i 1926 og er i dag distriktets største fotballklubb med over 500 aktive medlemmer. I sesongen 2012 vil vi være den største klubben i Østfold fylke med ca 40 påmeldte lag.

Takket være frivillighet og støtte fra personer og bedrifter i lokalmiljøet, har klubben et tilbud til alle som vil spille fotball uavhengig av alder og nivå – fra 7-åringer til old boys. Sprint-Jeløy er tuftet på bredde, miljø og toppsatsing.

Yngres avdeling

Det er i dag 35 lag i Sprint-Jeløys yngres avdeling. Disse lagene har til sammen over 100 timer med organisert trening i uken! I tillegg kommer kamper og turneringer. Som støttemedlem bidrar du til å opprettholde dette aktivitetsnivået. I tillegg bidrar du til viktig verdibygging i lokalsamfunnet.

Senioravdeling

Sprint-Jeløy har i 2012 både et lag i 3. divisjon, 5. divisjon og 7. divisjon. I tillegg har vi to juniorlag.

Nytt i 2007 var at vi også starten opp et damelag som spiller 7'er fotball. Det samme gjør forøvrig vårt old boys lag.

Arrangementer

Klubben arrangerer to innendørscuper (jentecup i januar og guttecup i mars, DnBNOR Cupene)og fotballskolen om sommeren. Høsten 2006 startet vi også med Mosseporten Cup på kunstgresset på Refsnes.

Damegruppa

har holdt det gående i over 56 år, og har gjort en formidabel innsats gjennom alle disse årene. Representanter fra damegruppa er alltid til stede når noe skjer, enten i kiosken eller andre steder på Bellevue.

Old boys

Dette er en gjeng seniormedlemmer som arbeider for trivsel, sportslig fremgang og støttetiltak. Sammen med damegruppa er dette selve limet i klubben. Både old boys og damegruppa ønsker flere medlemmer.

Amfi-banen

Høsten 2005 kunne vi endelig ta første avspark på den nye kunstgressbanen på Refsnes. Banen kan brukes hele året og har bedret kapasiteten og treningsforholdene betraktelig.

{side_bilder} {/side_bilder}